Korábbi cikkben más olvashattad, hogy a MediDecor, mint név honnan jött és miért erre esett a választás (itt elolvashatod). Most viszont a MediBox nevéről szeretnék pár érdekességet megosztani.

Mivel a célom az, hogy megmutassam mindenkinek, hogy „Képes vagy rá!”, hogy kreatívan alkoss, ezért nem állt szándékomban az, hogy csak az elkészített dekorációk legyenek elérhetőek, ugyanis szerintem maga az alkotás és a gondolkodás folyamata, kettőse az, ami létrehozza azt, hogy képesek legyünk valami újat alkotni. Lehet sokszor olvastad már azt, hogy „valami újat létrehozni”, „egyedit alkotni” és az ehhez hasonlókat, de én ezt valóban így gondolom és hiszem, hogy bárki képes ezekre.

Sokszor, amikor egy-egy videót elkészítésébe belekezdek, akkor ahhoz az egyhez rendezkedek be, ami szeretnék nektek megmutatni később. Nekem ilyenkor, alkotás közben jönnek az újabb és újabb ötletek, hogy mennyi mindent lehetne még abból pár dologból kihozni amivel éppen dolgozom. És ilyenkor nincs megállás, jönnek a jobbnál jobb ötletek, amiket ha időm enged, akkor azonnal elkészítek és fel is veszem, hogy meg tudjam mutatni nektek a YouTube-on. (Persze van még mit fejlődni a videózás terén, ezt nézzétek el nekem idővel remélem beletanulok.)

medidecor medibox

Na de kanyarodjunk vissza a MediBox-ok nevéhez. Amikor az első csomagokat összekészítettem tudtam, hogy Box lesz a neve, frappáns ugye? 😀 , hiszen egy dobozba csomagolva kapja majd meg a vásárló, hogy alkothasson belőle. De milyen az, ha csak a Box nevet vagy kifejezést adom neki, persze emellett ott lesz valami név még, ami arra utal majd, hogy mit is lehet belőle elkészíteni. Rakosgattam egymás mellé a neveket, az akkor a már kész és készülő Box-ok neveit, és egyszer csak bevillant, hogy a MediDecor is úgy jött, hogy abba én is benne legyek (a nevem által), úgyhogy miért ne lehetne a Boksz nevében is benne a nevem? Lényegében így jött a MediBox is. A vezetéknevem kezdőbetűje, mint M és a keresztnevemből az Edi adja a Box előtti szótagokat, így tagadhatatlanul is az Én Box-aimról van szó, amik nem egy egyszerű Boxok, hanem MediBox-ok.