Honnan is jött a név?

Célom, hogy mindenkinek megmutassam, hogy ő is képes újat és valami maradandót alkotni, valamilyen dekorációt létrehozni, és hogy ezt valamilyen szervezett keretek között kellene megtennem, így jött az ötlet, hogy csináljunk egy honlapot. Oké, na de mi legyen a címe?

És akkor jött az ötletelés.

Valami olyat szerettem volna, ami hozzám is kapcsolódik és tükrözi azt is amit csinálok, és amit szeretnék elérni. Rengeteg verziót írtam össze, rövidebbeket, hosszabbakat, könnyebbeket, bonyolultabbakat, végül a sok befutó közül a MediDecor került ki győztesen.

Miért pont ő?

A névre vonatkozó lehetőségeket körbeküldtem a barátaimnak, akik a nekik tetsző verzióra szavaztak. Egyik barátom azt mondta a MediDecor-ra, hogy „Figyelj, én férfi vagyok és ezt még én is megtudom jegyezni!” Hát ennyi! Innen eldőlt a sorsa a névnek, a honlap nevének. Úgy gondoltam, hogy ettől frappánsabbat és könnyebben megjegyezhetőt aligha találok, ha egy férfi azt mondja rá hogy erre még ő is képes hogy ezt megjegyezze.

Félre ne értsetek, nem akarom degradálni a férfiakat és persze tisztelet a kivételnek, de azért valljuk be, hogy a kreatív időtöltés, kézműves foglalkozások, festős workshopok és a segítség a gyerekeknek az iskolai, otthon megcsinálandó projektek terén nem mindegyikük aktív és nyújt kimagasló teljesítményt.

Visszatérve a név választásához… A teljes nevem Márta Edina, így jött a logóban is szereplő M, mint a kezdőbetű és az Edi, mint az Edina becézése és ehhez hozzákerült a Decor kifejezés, ami jelképezi, azt amit szeretnék nektek is átadni, hogy mindenki képes az alkotásra, és az amit létrehozunk remek dekorációja lehet a lakásunknak, környezetünknek. De akár nagyszerű ajándékokat is készíthetünk.

Ugye, hogy sokkal jobb egy olyan képre, tárgya, valamilyen dekorációra ránézni a lakásban, amiről tudjuk, hogy mi készítettük el? Főleg ha a vendégeink elismerően dicsérik és meglepetten néznek, ha kiderül, hogy mi magunk készítettük?

És ezennel el is érkeztünk a MediBox nevének kitalálásához..de ezt majd egy következő cikkben…

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, és még nem tetted meg, akkor iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsők között értesülhess ha felkerült a cikk a honlapra.