Mindig csodálattal nézted azokat az alkotásokat, melyek olan kifinomultnak és bonyolultnak tűntek. Titkon viszont abban reménykedtél, hogy bárcsak Te is tudnál ilyen csodás mintákat és motívumokat alkotni?

Most itt a lehetőség, hogy kirpóbáld!

A Zentenagle kapcsán olvasható egy cikk a blogon, ami egy kis eligazítást ad Neked ebben a mintás keszekuszaságban. Sőt az oldal alján, ingyenesen letölthető sablonokat is talász, amivel kipróbálhatod az alkotást.

Olvastad a cikket, ki is próbáltad, mégsem úgy sikerült ahogy szeretted volna? Valami nem stimmel? A zentangle nehezebbnek tűnik, mint ahogy gondoltad? Vagy egyáltalán meg sem próbáltad még?

 

Ha nem megy egyedül, akkor segítek!

Összeállítottam Neked a Zentagle MediBox alkotói csomagot, mely minden kérdésedre választ ad, segít elindulni az úton a csodás keszekusza alkotások felé, lépésről lépésre mutatja meg, hogyan is csináld és érd el a lenyűgöző végeredményt!

Az alkotói csomagban az alapanyagok gondos kiválasztása és a csomagban lévő füzet összeállítása során az lebegett a szemem előtt, hogy Neked minél könnyebb és elsajátíthatóbb legyen ez a technika. Minél gyorsabban ráérezz az ízére, és belelendülj az alkotásba!

A Medibox-al megmutathatod mindenkinek, hogy mennyire kreatív vagy és mennyire csodás alkotásokat tudsz létrehozni.

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, ugyanis az alapanyagok biztosítása mellett egy kis füzetet is összeállítottam, aminek segtíségével a kezdeti nehézségeken, akadályokon át tudsz lendülni.

Megmutatom, hogy hogyan és miként építsd fel az alkotásodat, milyen eszközökkel és hogyan tedd ezt meg, milyen mintákat használj, hogyan alakíts ki saját mintát, sőt a minta sablonok mellett megmutatom, hogy hogyan kezdj neki, valamint segítek abban, hogy egy mandalát hogyan tervezz és alkoss meg!

Mit tartalmaz a MediBox?

  • rajztömb A5 méretben – minőségi papírlapokkal

  • 3 db tűfilcet – különböző méretűek

  • ceruza

  • Zentangle alkotói füzetet

+ AJÁNDÉK Zentangle Mandala készítés

a csomag tartalmaz ajándék körzőt, vonalzót és a füzetben extra tartalmat a Mandala készítéséhez.

 

Bármennyire is irányt mutatok neked hogyan tervezd meg a mintádat, egy-egy apró változtatás nagy hatással lehet a végeredményre, de ezek az apró döntések már a Te döntéseid, hogyan alakítod a füzetben részletesen leírásra kerülő zentangle mandaládat. Én az elinduláshoz és magához az úthoz csak útmutatást és tippeket adok!

Mit tartalmaz a Zentangle alkotói füzet?

  • megismerkedhetsz az eszközökkel, amiket használni fogsz az alkotás során

  • 15 + 2 extra minta sablonokat kapsz, hogy a körvonalakkal ne kelljen bajlódnod és azon gondolkoznod, hogy mit is rajzolj

  • kapsz mintákat, amiket lemásolva, máris tudsz alkotni

  • megmutatom, hogy egyetlen mintában mennyi lehetőség rejlik

  • „Lépésről lépésre” rész, ha minden segítség ellenére mégsem nem tudod hogyan kezdj neki

és a legjobb:

  • + AJÁNDÉK Zentangle Mandala készítés

A Zentangle MediBox ára: 12.900,- Ft