Workshop

Alkoss, kreatív és inspiráló csapatban!

Mi is az a workshop?

Mivel is foglalkozunk a Workshopon?

A workshop egy olyan interaktív műhelymunka, melyen a gyakorlati tevékenységeken keresztül tanulsz valamilyen technikát.

A workshopok célja, hogy elmélyítsd a meglévő ismereteidet, új készségeket sajátíts el, problémákat oldj meg, fejlesszd a kreatív gondolkodást vagy nyitott legyél új perspektívákra. Az ilyen típusú tanulás segít gyakorlati tapasztalatokat szerezni, problémamegoldó képességet fejleszteni, új gondolkodásmódokat felfedezni és az adott témával kapcsolatos készségeiket fejleszteni.

A workshop lehetőségek ad a tapasztalatok megosztására, a kreatív gondolkodásra és együttműködésre másokkal.

 

Neked nem kell magaddal hoznod semmit, mindent biztosítok az önfeledt kreatív alkotáshoz, Neked csak alkotni kell és jól érezni magad!

Miért gyere el a workshopra?

  • Inspiráló környezet: Belépsz a művészet varázslatos világába, ahol inspiráló környezet fogad, tele kreativitással és ötletekkel.

  • A workshop nemcsak az alkotásról szól, hanem személyes fejlődésről is. Az alkotói folyamat során önmagadat ismerheted meg mélyebben, kifejezheted érzéseidet, és felszabadíthatod a benned rejlő kreatív energiát. Ez önbizalmat, a kitartást és az önkifejezést fejleszti.

  • A támogató környezetben inkább motiválhatod egymást, inspirálódhatsz mások munkáiból és épített alkotói kapcsolatokból.

Workshop időpontok

Pontozott Én-idő workshop

A workshopon egy tűfilc segítségével fogunk alkotni. A teljes képet, az alkotásodat egyetlen filc segítségével fogjuk megalkotni. Ne ijedj meg tőle, elsőre lehet, hogy hihetetlennek tűnik de ez egy csodálatos technika, ami feltölt és segít abban is hogy kikapcsold a mindennapokat és ebben a pár órában csakis magadra és az alkotásoda figyelj. Ez a technika valóban alkalmas arra, hogy elengedd a stresszt, hiszen a pontok pakolgatása közben egyfajta meditatív állapotot is átélhetsz, így még jobban figyelhetsz magadra. A workshopn kapsz egy kezdőcsomagot is, amit hazavihetsz magaddal, hogy otthon is folytatni tudd ezt a minőségi én-időt.

Pontozott Én-idő workshop

2024. május 5. (vasárnap) 10:00-13:00 óráig

Helyszín: Festő Party Stúdió

1133 Budapest, Tisza u. 11.

Pontozott Én-idő workshop

2024. május 9. (csütörtök) 15:00-18:00 óráig

Helyszín: Festő Party Stúdió

1133 Budapest, Tisza u. 11.

Ecsetfilces Kalligráfia workshop

A workshopon minden apró kis trükkjét megmutatom annak, hogyan is tudsz egyetlen ecsetfilccel, mindenkit magával ragadó betűkölteményeket írni. Egyetlen és filc és megannyi lehetőség, ami ebben rejlik. Kombinálhatod a betűidet és kedved szerint díszítheted, variálhatod őket, sőt sajátokat is alakíthatsz ki. Mindezt megmutatom neked a workshopon, hogyan tudod elérni. Egy kezdőcsomagot is kapsz a workshopon, amivel otthon is folytathatod a gyakorlást, hogy minél jobban menjen az ívek kialakítása.

Ecsetfilces Kalligráfia workshop

2024. május 9. (csütörtök) 10:00-13:00 óráig

Helyszín: Festő Party Stúdió

1133 Budapest, Tisza u. 11.

2024. május 12. (vasárnap) 15:00-18:00 óráig

Helyszín: Festő Party Stúdió

1133 Budapest, Tisza u. 11.

2024. május 31. (péntek) 18:00-21:00 óráig

Helyszín: Festő Party Stúdió

1133 Budapest, Tisza u. 11.

Ha elsők között szeretnél értesülni az új időpontokról, akkor iratkozz fel a leveleimre!

Rólam mondták

„letisztult, egyszerű stílus, jól érthető gyakorlati ötletek”

„Sok új eszközzel és precíz technikával ismerkedtem meg. Nagyon jó volt, nem csak egyféle eszközzel gyakorolhattam.”

„Kedves és segítőkész, családias hangulat.”

„Kedves, segítőkész, szakmailag nagyon precíz oktató.”

„Nagyon jó volt a légkör, a hangulat..és ez az alapja a motivált tanulásnak.”

E-mail

edina@medidecor.hu