Workshop

Alkoss, kreatív és inspiráló csapatban!

Mi is az a workshop?

Mivel is foglalkozunk a Workshopon?

A workshop egy olyan interaktív műhelymunka, melyen a gyakorlati tevékenységeken keresztül tanulsz valamilyen technikát vagy készítesz el dekorációt.

A workshopok célja, hogy elmélyítsd a meglévő ismereteidet, új készségeket sajátíts el, problémákat oldj meg, fejlesszd a kreatív gondolkodást vagy nyitott legyél új perspektívákra. Az ilyen típusú tanulás segít gyakorlati tapasztalatokat szerezni, problémamegoldó képességet fejleszteni, új gondolkodásmódokat felfedezni és az adott témával kapcsolatos készségeiket fejleszteni.

A workshop lehetőségek ad a tapasztalatok megosztására, a kreatív gondolkodásra és együttműködésre másokkal.

 

Neked nem kell magaddal hoznod semmit, mindent biztosítok az önfeledt kreatív alkotáshoz, Neked csak alkotni kell és jól érezni magad!

Miért gyere el a workshopra?

  • Inspiráló környezet: Belépsz a művészet varázslatos világába, ahol inspiráló környezet fogad, tele kreativitással és ötletekkel.

  • A workshop nemcsak az alkotásról szól, hanem személyes fejlődésről is. Az alkotói folyamat során önmagadat ismerheted meg mélyebben, kifejezheted érzéseidet, és felszabadíthatod a benned rejlő kreatív energiát. Ez önbizalmat, a kitartást és az önkifejezést fejleszti.

  • A támogató környezetben inkább motiválhatod egymást, inspirálódhatsz mások munkáiból és épített alkotói hálózatodból.

Workshop időpontok

Karácsonyfagömb írás workshop

2023. december 16. (szombat) 10:00-13:00

 

Helyszín:

Kőbánya Masszázs Stúdió

1107 Budapest, Mázsa u. 13. Monori Center Irodaház

Ha elsők között szeretnél értesülni az új időpontokról, akkor iratkozz fel a hírlevelemre!