Online MediBox

Kreatív, online alkotókurzus az otthoni alkotáshoz.

Szeretsz alkotni és kreatív lenni? Akkor a MediDecor műhelyében a helyed!

 

Próbáld ki az otthoni alkotás élményét a MediBox kreatív, alkotói vagy az online egységcsomagjaival, és dekoráld újra az otthonodat!

 

Az alkotás öröme és a kreativitás kifejezése olyan élmény, amit mindannyian átélhetünk. Azonban néha előfordulhat, hogy inspirációra van szükségünk ha egy új projektbe szeretnénk belevágni. Itt jönnek képbe az alkotói DIY boxok, vagyis a MediBox-ok, melyek a kreativitás és a kézügyesség szerelmeseinek szánt varázslatos csomagok.

Mi is az Online MediBox?

Kezdjük az elején…

A MediBox egy gyűjtőnév, a kölönböző kreatív és alkotó csomagoknak, az otthoni alkotáshoz. Ezen alkotócsomagok egyik verziója az Online MediBox, egy olyan alkotócsomag, egységcsomag, aminél csak a tudást tudod megszerezni, eszközöket és alapanyagokat nem tartalmaz a csomag. Itt az e-bookot, a videókat és munkafüzeteket, feladatlapokat, mintákat és sablonokat elektornikusan kapod meg. És már azonnal neki is kezdhetsz otthon az alkotásnak.

 

 

Mi a jó ezekben a MediBox-okban?

Minden szükséges információt tartalmaz az adott technikáról, általában az alapanyagokról és az eszközökről is találsz videót, hogy tudd mire is lesz szükséged, akkor ha profin, minőségi termékkel szeretnél dolgozni, de természetesen adok tippeket a filléres vagy az otthon elérhető alapanyagokra vonatkozóan is. Néha szükséges megvenni egy-egy új alapanyagot vagy eszközt az alkotáshoz, de a MediBox-ok nagy részében ez nem szükséges, általában az otthon fellelhető dolgokból is el tudod készíteni őket.

Miért jó ha a MediBox-ot választod?

Az otthoni alkotás lehetőséget ad arra, hogy kikapcsolódjunk és megtaláljuk a belső békénket. Ez egy olyan Én-Idő, amikor a mindennapi stresszt hátra lehet hagyni, és egyedül vagy akár a családdal együtt alkothatsz. Az alkotás nemcsak az eredményben, hanem a folyamatban is rejlik, így az otthoni alkotás során élvezheted az alkotói örömöt a saját tempódban.

A MediBox-okkal való kreatív tevékenység nemcsak örömöt okoz, hanem lehetőségek is ad a fejlődésre. Az új technikákat és módszereket tudsz általa felfedezni, és fejlesztheted a kézügyességedet is. Minden egyes alkotás során új készségeket sajátíthatsz el.

Ne habozz! Válassz egy online MediBox-ot, és engedd szabadon a kreatív energiát! Fedezd fel a varázslatos világot, amely a kezeid által öntenek formát. Az alkotás csak rád vár, hogy felfedezd a képességeid határait és létrehozd a saját egyedi mesterművedet!

Milyen Online MediBox közül választhatok?

A Kalligráfia témakörében…

hamis kalligráfia szépírás dekoráció írás tűfilc

Milyen online MediBox-ok érhetőek el jelenleg?

  • Ecsetfilces Kalligráfia – ahol ecstficcel tanulhatsz meg kecses betűket írni
  • Hamis Kalligráfia – ahol tűfilccel utánozzuk az ecstfilccel kialakított kecses betűket
  • Nyújtott betűk írása – ahol az előző két kallgráfia csomagban megtanult betűket írás közben megnyújtjuk, szellőssebbé tesszük
  • Díszítő írás – ahol a mindenféle betűinknek formát adunk, egy meghívó, plakát vagy kép formájában, némi dekorációs elemmel
  • Karácsonyfagömb írás – ahol a karácsonyfa gömböket dekoráljuk az ívelt betűkkel és némi dekorációs elemmel

A Rajzolás témakörében…

szatyor tása festés uni posca táskadekor

Milyen online MediBox-ok érhetőek el jelenleg?

  • Könyvlista készítés – ahol megmutatom hogy otthon is elérhető alapanyagokból, hogyan tudod elkészíteni a saját könyvlistádat
  • Textil dekoráló csomag – ahol különböző textil felületeket dekorálhatsz motívumokkal, képekkel vagy akár a kalligráfia során megtanult kecses betűiddel
  • Pontozott én-idő – ahol pontokkal alakítjuk ki és „rajzoljuk” meg az alkotásunkat

Rólam mondták

„letisztult, egyszerű stílus, jól érthető gyakorlati ötletek”

„Nagyon hasznos volt a kurzus. Tetszett az előadásmódod. Hasznos, lényegretörő, nem volt benne felesleges tartalom.”

„Kedves, segítőkész, szakmailag nagyon precíz oktató.”

Ha kérdésed lenne bármelyik csomaggal kapcsolatban, írj nekem bizalommal!

E-mail

edina@medidecor.hu