MediBox

Kreatív alkotócsomag az otthoni alkotáshoz.

Szeretsz alkotni és kreatív lenni? Akkor a MediDecor műhelyében a helyed!

 

Próbáld ki az otthoni alkotás élményét a MediBox kreatív, alkotói vagy az online egységcsomagjaival, és dekoráld újra az otthonodat!

 

Az alkotás öröme és a kreativitás kifejezése olyan élmény, amit mindannyian átélhetünk. Azonban néha előfordulhat, hogy inspirációra van szükségünk ha egy új projektbe szeretnénk belevágni. Itt jönnek képbe az alkotói DIY boxok, vagyis a MediBox-ok, melyek a kreativitás és a kézügyesség szerelmeseinek szánt varázslatos csomagok.

Mi is a MediBox?

A MediBox egy olyan általam előre összekészített kreatív, alkotó csomag, amelyben szinte minden szükséges alapanyagot megtalálsz, ami az adott dekor elkészítéséhez szükséges.

Találsz a csomagban koszorúalapot, festéket, fa lézervágott termékeket, fonalat és pomponokat is, sőt még kávészemeket is belerakom Neked.

A csomag tartalmaz egy részletes leírást is a termék elkészítéséről, melyet a vásárlást követően kapott visszaigazoló e-mailből tudsz letölteni. Emellett van már olyan termék is melyhez nemcsak a részletes, képes leírást kapod meg, hanem az elkészítéshez készített videót is.

 

Mi a jó ezekben a MediBox-okban?

A szükséges alapanyagokból annyit tartalmaz minden doboz amennyire az adott dekor elkészítéséhez szükséged lesz. Mivel szinte minden benne van, ezért nem fordulhat elő az, hogy valami elmarad, vagy kevesebb lesz belőle.

Neked nem kell a beszerzéssel bajlódnód, megrendeled a MediBox-ot és pár nap múlva már alkothatsz is.

Többen szeretnétek alkotni?

Ez sem lehet akadály, hiszen vannak olyan csomagok is, amik több dekor elkészítéséhez szükséges alapanyagot tartalmaznak.

Miért jó ha a MediBox-ot választod?

Az otthoni alkotás lehetőségek ad arra, hogy kikapcsolódjunk és megtaláljuk a belső békénket. Ez egy olyan Én-Idő, amikor a mindennapi stresszt hátra lehet hagyni, és egyedül vagy akár a családdal együtt alkothatsz. Az alkotás nemcsak az eredményben, hanem a folyamatban is rejlik, így az otthoni alkotás során élvezheted az alkotói örömöt a saját tempódban.

A MediBox-okkal való kreatív tevékenység nemcsak örömöt okoz, hanem lehetőségek is ad a fejlődésre. Az új technikákat és módszereket tudsz általa felfedezni, és fejlesztheted a kézügyességedet is. Minden egyes alkotás során új készségeket sajátíthatsz el.

Ne habozz! Válassz egy kreatív vagy alkotói DIY MediBox-ot, nyisd ki a dobozt, és engedd szabadon a kreatív energiát! Fedezd fel a varázslatos világot, amely a kezeid által öntenek formát. Az alkotás csak rád vár, hogy felfedezd a képességeid határait és létrehozd a saját egyedi mesterművedet!

Már elérhetőek az Online MediBox-ok is, az Alkotói és a Kreatív MediBox-ok mellett!

Mi a különbség köztük?

A Kreatív MediBox egy dekoráció, egy termék elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza, mint pl. egy tavaszi ajtódísz. A csomag tartalmaz egy, egy oldalas leírást, mely segít elindulni, hogyan is kezdj neki a dekoráció összeállításához. Adott esetben ez pár oldalas fényképes leírás is lehet, attól függ melyik MediBox-ot választottad.

Ezekkel ellentétben az Online MediBox egy olyan alkotócsomag, egységcsomag, aminél csak a tudást tudod megszerezni, eszközöket és alapanyagokat nem tartalmaz a csomag. Itt az e-bookot, a videókat és munkafüzeteket, feladatlapokat, mintákat és sablonokat elektornikusan kapod meg.

Az Alkotói MediBoxok pedig a korábbi két csomag ötvözete, vagyis megkapod elektonukis formában az összes vidót és a letölthető anyagokat és emellett küldök neked egy csomagot a szükséges alapanyagokkal és eszközökkel.

Míg a Kreatív MediBox csak egy vagy pár oldalas leírást tartalmaz, addig az Alkotó MediBox egy sokkal összetettebb kreatív csomag mely az adott technika elsajátításában lépésről lépésre segít.

medidecor medibox

Nézz szét a MediBox-ok között!

E-mail

edina@medidecor.hu