Emlékeztek még Piacasso idézetére, miszerint „Minden alkotás rombolással kezdődik.” ?

Mikor ezt az idézetet olvastam először, egyből magamra ismertem és együtt éreztem a tartalmával és beugrottak azok a képek, hogy milyen állapotban is van a lakás, amikor nekikezdek az alkotásnak.

 

Először rend van, minden a helyén van a lakásban, aztán az alkotáshoz egyre több minden kerül elő, ragasztó, festékek, egyre több kreatív alapanyag,ami hátha jó lesz majd.. amire mindenképpen szükségem lesz, amire még szükségem lehet és ami még előfordulhat hogy kellhet majd, de legyen szem előtt, hogy lássam, hátha fel tudom azt is használni…

Mire elkészülök egy-egy alkotással, termékkel, kész csatatér a lakás!

workshop festés alkotás

Te is így szoktál járni?

Azért, hogy

  • ne járj így, mint én,
  • ne kelljen alkotás előtt és után pakolni,
  • ne kelljen előre kitalálnod mi is kellhet majd ahhoz, amit el szeretnél készíteni
  • ne kelljen több boltból/webshopból beszerzned a szükséges alapanyagokat

GYERE EL és alkossunk együtt a WORKSHOPon!

Miért gyere el?

Mert:

  • egyedi dekort készíthetsz el, kiválaszthatod a színeket és adott esetben a formákon is változtathatsz a rendelkezésre álló alapanyagokból
  • ha elakadsz, azonnal tudok segíteni
  • tippeket, praktikákat osztok meg Veled
  • kreatív, inspiráló csapatban alkothatsz
  • biztos a sikerélmény
  • nem távozol üres kézzel, hiszen az elkészített dekort  hazaviheted és büszkén megmutathatod mindenkinek, hogy mire vagy képes!
pompom készítés pompom virág pompom dekor pom pom dekoráció pom pom dísz pom pom diy pompom dekoráció pom pom figura pom pom fagyi pompom kupon pompom kuponkód pompom kulcstartó pompom készítés pom pom termékek pompom termékek pompom termékek hol kapható pompom vásárlás

De mi is az a workshop?

Néhány órás kreatív kikapcsolódás, ahol elengedheted a hétköznapokat és csak magadra és az alkotásra a kreativitásra figyelhetsz.

 

Mit készítünk?

Valamilyen lakásdekorációt vagy ajándékba adható kreatív dekort, tárgyat készítünk el együtt.

 

Mit kell hoznom?

Semmit. Illetve saját magad. A workshopon minden alapanyagot és eszközt biztosítunk az önfeledt kreatív alkotáshoz. Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy alkoss és jól érezd magad.

 

Ki vehet részt?

Jöhetsz egyedül, vagy a pároddal, barátnőddel, anyukáddal, vagy egy egész társasággal is. Bárki részt vehet a workshopon, és mindenki aki jelentkezik és részt vesz el tudja készíteni az adott dekort/ajándékot, hiszen úgy alkotom meg a workshopokat, hogy az is részt tudjon venni akinek nincs különösebb kézügyessége és nem jártas a kreatív technikákban.

 

Adhatom ajándékba?

Igen. Ha mindezt jelzed a rendelés leadásakor, akkor egyedi ajándékkártyát küldök Neked e-mailben, amit csak ki kell nyomtatnod és máris meglepheted vele az ajándékozottat.

 

Nem kaptál mindenre választ?

Írj nekem üzenetet a Kapcsolat oldalon keresztül vagy e-mailben az edina@medidecor.hu címre.

 

Veled melyik workshopon találkozunk?