A MEDIbox egy olyan általam előre összekészített kreatív, alkotó csomag, amelyben minden szükséges alapanyagot megtalálsz, ami az adott dekor elkészítéséhez szükséges.

A csomagban koszorúalapot, festéket, fa lézervágott termékeket, fonalat és pomponokat is, sőt még kávészemeket is belerakom Neked ha kéred.

Egy- egy csomagot úgy állítottam össze, hogy az általad választott termék elkészítéséhez minden alapanyag, a megfelelő mennyiségben rendelkezésedre álljon. A MEDIbox kiválasztása során lehetőséged van többféle csomagból választani, attól függően, hogy a dekor vagy ajándéktárgy elkészítéséhez rendelkezel-e otthon már valamilyen alapanyaggal. (pl. festéked van otthon vagy éppen maradt még az előző dekor elkészítéséből)

FONTOS! A csomagok/boxok egyike sem tartalmaz ragasztópisztolyt és ragasztórudat.

 

Biztosan jártál már úgy, hogy kitaláltad mit is szeretnél elkészíteni, munkából hazafele megcéloztál egy kreatív hobby boltot, hogy ott majd minden szükséges kelléket beszerzel és a végén nem találtál meg mindent. Ha a netről rendelnéd meg akkor szintén előfordulhat, hogy több helyről kell rendelni és persze a szállítási költség is többe kerül.

Én ezt az időt és pénzt spórolom meg Neked!

A sok rohangálás és utánajárás, több helyről megrendelés helyett csak az alkotással kell foglalkoznod, és hogy jól érezd magad miközben elkészíted vagy készítitek a családdal, pároddal.