Termékek

MediBox

Workshop

medidecor

Válaszd ki a neked tetsző alkotási formát, a neked tetsző alapanyagokból!

Az egyéni kreativitás fontos szerepet játszik az emberi fejlődésben és boldogságunkban. A kreativitás lehetővé teszi, hogy új ötleteket és megoldásokat találjunk, hogy kifejezzük magunkat, és hogy új dolgokat hozzunk létre.

A kézzel készített termékek alkotásában rejlő kreativitás nemcsak az alkotókat, hanem azokat is megérinti, akik megvásárolják ezeket a tárgyakat. Ezáltal a kreativitás egy olyan erő lesz, amely a személyes kibontakozáshoz, az örömélményhez és az inspirációhoz nyújt lehetőséget.

A kreativitás valahol varázslat is.

Fedezd fel a fonalból, fából, kávészemekből és termésekből készült kézműves alkotások sokszínűségét, valamint a kézzel készített termékek varázsát és sokszinűségét.

A kreativitás által inspirált, kézzel készített termékek mindig egyediek, nincs két egyforma darab, így ezek a termékek értéket hordoznak. Minden darab mögött ott van maga az alkotó, a gondolata, vagy a kedves megrendelő által kapott inspirációja és szívünk-lelkünk által belefektetett munka. Ezáltal a kézzel készített termékek nem csupán tárgyakat, hanem értékeket is képviselnek, egyedi élményeket, így kapcsolódnak az alkotókhoz.

A kreativitás és a kézzel készített termékek világa inspiráló és meghatározó szerepet játszik a modern társadalomban. Az emberek egyre inkább értékelik az egyediséget, a minőséget és a fenntarthatóságot. A kézzel készült termékek pedig elhozzák ezt az egyedi megjelenést és értékeket az otthonainkba, ruhatárainkba és életünkbe.

TE IS JÁRTÁL MÁR ÚGY, HOGY EGY KÉZMŰVES VÁSÁRON MEGRAGADOTT VALAMI, ÉS MÁR LÁTTAD IS OTTHONODBAN A HELYÉN VAGY HOGY HOL TUDNÁD HASZNÁLNI, HOGYAN VISELNÉD?

 

Nézz szét a  webshopban vagy alkosd meg saját élményedet otthonodban MediBox-aikkal vagy Workshopjainkon.

A KREATIVITÁS VARÁZSA

KÉZZEL KÉSZÍTETT CSODÁK FONALBÓL, FÁBÓL, KÁVÉSZEMEKBŐL ÉS TERMÉSEKBŐL

csináld magad dekoráció csináld magad doboz csináld magad dekorációs ötletek házilag csináld magad dekoráció falra csináld magad dekoráció ötletek csináld magad dekor csináld magad dekorációk csináld magad díszek csináld magad csináld magad őszi dekoráció

Környezetünk sokféle alapanyagot kínál a kreativitásunkhoz. Anyagok, textiliák, fák, termések, fonalak, kávészem, mely kezünk által új értéket ad, dekorál.

A termésekből készült kézműves alkotások természetközeli és egyedi hangulatot teremtenek. Koszorú alapok vesszőből, fa alapok, ágak, dekorációs elemek és egyéb tárgyak készülhetnek termésekből, például száraz levelekből vagy színes termések kombinációjából. Ezeket az organikus jellegű alapanyagok és környezetbarát termékeket használhatjuk az alkotási folyamat során.

Kávészem

Illatos kávészemekkel díszített tárgyak.

 

A kávé nem csak egy élvezeti cikk lehet, hanem csak egyedülálló anyag, amelyet kreatív módon lehet felhasználni. A kávébabból készülhetnek kézműves alkotások különleges megjelenéssel, melyek kávé illatot árasztanak magukból (persze bizonyos ideig).

Például, a kávébabokból készülhetnek ékszerek, dekorációs tárgyak pl. gyertyatartó, fali képek is.

Fonal és Pompon

pompon készítés pompon készítése krepp ppaírból pompon készítő pom pom dekoráció pom pom dísz pom pom diy pompon fonal pompon fonal kötése pompon házilag pompon nyuszi készítése pom pon shop pompon szőnyeg pompon szőnyeg készítés színes pompon pom pom termékek pom pom termékek vélemény pompon virág pompon vásárlás

Kézzel készített pomponok felhasználásával készült termékek, egyedi dekorációk.

A fonalból készült kézműves alkotások legnagyobb előnye az, hogy a fonal számtalan színben és vastagságban elérhető, így lehetőség nyílik egyedi és személyre szabott alkotások létrehozására.

A foanal felhasználásának legelismertebb formái a kötés és horgolás, de még számos felhasználási lehetőségeket rejt magában. A fonal rugalmassága és textúrája lehetővé teszi a kreatív formák és minták létrehozását. Ilyenek a fonalképek, melyek absztrakt formában vagy egyedi stílusban ragasztással is készülhetnek, érdekes mintákat alkotva.

MediBox

Fedezd fel az Alkotói MediBox-ok varázslatos világát!

De mi is az alkotói MediBox? Ez egy olyan készlet, amely szinte minden szükséges anyagot és eszközt tartalmaz egy konkrét alkotáshoz. Lehet ez egy gyönyörű asztali vagy ajtó dísz, egy kreatív ajándék akár személyes fotókkal vagy emlékekkel kiegésztíve általad.

A MediBox, az otthoni alkotáshoz ad lehetőséget arra, hogy kikapcsolódjunk és megtaláljuk a belső békénket. Ez egy olyan én-idő, amikor a mindennapi stresszt hátra lehet hagyni, és egyedül vagy akár a családdal együtt alkothatsz. Nincsenek korlátok vagy elvárások, csak a te képzeleted szab határt. Az alkotói DIY boxok megfizethető áron elérhetők, és a csomagokban található anyagok mennyisége elegendő a projektek elkészítéséhez. Nem kell több különálló csomagot vásárolnod, vagy beszerezned,  így időt és pénzt takaríthatsz meg.

Merülj el az alkotás örömében, fedezd fel a saját képességeidet, és hozz létre valami különlegeset! Ne habozz! Válassz egy alkotói DIY boxot, nyisd ki a dobozt, és engedd szabadon a kreatív energiát!

Workshop

A workshop egy olyan interaktív műhelymunka. melyen a gyakorlati tevékenységeken keresztül tanulsz valamilyen technikát vagy készítesz el dekorációt. Az új ismeretek segítenek a képességek fejlesztésében.

A workshopok célja, hogy elmélyítsd a meglévő ismereteidet, új készségeket sajátíts el, problémákat oldj meg, kreatív gondolkodást fejlessze vagy új perspektívákat nyiss meg.

 Az ilyen típusú tanulás segít gyakorlati tapasztalatokat szerezni, problémamegoldó képességet fejleszteni, új gondolkodásmódot felfedezni és az adott témával kapcsolatos készségeket fejleszteni.

A workshop lehetőségek ad a tapasztalatok megosztására, a kreatív gondolkodásra és együttműködésre másokkal.

 

Neked nem kell magaddal hoznod semmit, mindent biztosítok az önfeledt kreatív alkotáshoz, Neked csak alkotni kell és jól érezni magad!

Személyre szabható termékek

A Te igényeid szerint

De mit is jelent ez?

Ha megtaláltad a kedvenc dekorod, vagy MediBox-odat, amit szívesen elkészítenél otthon, de valami nem az igazi benne?

A színvilága nem tetszik vagy éppen a csomagban lévő felirat helyett válaszatnál egy másikat egy másik csomagban láttál? akkor írd meg nekem.

A kész dekort vagy a MediBox-ot az igényeidhez igazítom, hogy olyan legyen, mint amilyet Te megálmodtál!

Írd meg Nekem az [email protected] címre, hogy hogyan szerednéd saját ízlésedre szabni a MediBox-ot, vagy a már kész dekorációt, felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan valósítsuk meg az álmod!