Kalligráfia, a mindennapi Én-időért

Ami segít, hogy akár kis lépésekben is, de eljuss az alkotásig!

 

Hozd ki magadból a legtöbbet napi pár perc kalligráfiával!

Több órán keresztül is gyakorolhatod, de pár perc alatt is sikereket érhetsz el.

Te is képes vagy elsajátítani, és a végeredmény lenyűgöző lesz.

hamis kalligráfia szépírás dekoráció írás tűfilc

Ezekkel a technikákkal csak nyersz, szinte bárhol tudod használni őket.

Ha csak napi pár perced van, akkor számodra a legjobb alkotási forma: a Kalligráfia!

A Kalligráfia a szépírás tudománya, és most Neked is lehetőséged van megtanulni. Kevés alapanyagból egy kis türelemmel és odafigyeléssel legnyűgözheted a barátokat és a családodat is. Lépésről-lépésre mutatom meg, melyik betűt hogyan alakíthatod ki, hogy Te is elérd azt a hatást a betűidnél, amit eddig csak áhítattal néztél. Ezentúl nem kell attól félned, hogy az üdvözlőlapon nem mutat szépen a saját kézírásod. Nem kell attól sem tartanod, hogy a nem éppen szépnek tartott kézírásod nem tudják majd elolvasni a kártyán.

Napi 5-10 perc, csak ennyire van szükséged ahhoz, hogy megtanulhasd – kis lépésekben – a kalligráfia alapjait, és ettől kezdve, már bárhol és szinte bármilyen körülmények között gyakorolhatod ezt a technikát, csak egy filc és papír kell hozzá

A családod és a barátokat le fogod nyűgőzni és csodálattal nézik majd, irígykedve azt, amit létrehoztál. Sőt előfodulhat, hogy  a jövőben Téged kérnek majd meg, hogy írj nekik pár sort vagy egy feliratot, mert „Te olyan szépen írsz!”

Kitől tanulhatsz?

Márta Edina

kreatív alkotó, a MediDecor megálmodója

Már kiskoromban is odavoltam a foglalkoztató füzetekért, és az ezirányú lelkesedésem máig sem hagyott alább, tanárként végeztem, így folyamatosan jelen volt az életemben a kreativitás. Ma már az alkotás iránti vágyam a MediDecor testesíti meg.

Elhivatott oktatóként szeretném átadni a tudásomat és segíteni a kreativitás útján azokat, akik hozzán fordulnak. Hiszem, hogy nem kell kézügyesség vagy bármilyen előképzettség ahhoz, hogy a kreativitásunkat elő tudjuk hozni magunkból. Ahhoz, hogy sikerélményed legyen, növeld az önbizalmad, nem kell sok, elég ha valaki iránymutatást ad, vagy fogja egy kicsit a kezed alkotás közben.

Az online kurzusok lehetőséget adnak, hogy Neked is segíthessek, bárhol is legyél. Téged is szeretnélek biztatni az alkotásra és szeretném megmutani Neked is, hogy akár van kézügyességed, akár nincs, akkor is KÉPES VAGY arra, hogy csodásat ALKOSS!

Rólam mondták

„letisztult, egyszerű stílus, jól érthető gyakorlati ötletek”

„Nagyon hasznos volt a kurzus. Tetszett az előadásmódod. Hasznos, lényegretörő, nem volt benne felesleges tartalom.”

„Kedves, segítőkész, szakmailag nagyon precíz oktató.”

Miért ezek a kurzusok?

A videók rövidek és lényegretörőek, mindenféle sallang és mellébeszélés nélkül, de ugyanakkor olyan tudást szerzel meg, amit az életed bármely területén tudsz hasznosítani. Egy meghívó vagy üdvözlőlap megírásakor,  egy kis üzenet formájában a párodnak, pozitív idézetek a tükörre, vagy éppen az anyák napi ajándék elkészítése során. Ha saját naptárat vezetsz, akkor pedig főnyeremény számodra ez az online kurzus, hiszen fel tudod vele dobni a mindenapjaidat.

 

Mit kapsz a Kalligráfia csomagokban?

Két lehetőség közül választhatsz. Mindkettővel csak nyersz, hiszen olyan alkotási formát tanulhatsz meg, amit a mindennapokban is tudsz hasznosítani, és emellett rövid idő alatt, akár pár perces alkotásra is van lehetőséged! Ez a két ajánlat április 15-ig él, eddig tudod megvásárolni ezen csomagokat!